Novi Sad
09.02.2016.
13:14 > 13:15
Nakon što je prilikom nedavne rekonstrukcije Trga republike i Riblje pijace, iz pravca ulice Žarka Vasiljevića postavljen potapajući stub za sprečavanje prolaska vozila, bahati vozači u ovaj pešački prostor prolaze preko zelene površine.
  • Petar

    10.02.2016 11:26
    Na Bulevaru Osl. je dozvoljeno parkiranje na pesackoj stazi ako posecujete kladionicu APEX kod Petra Drapsina, Dalton zgradu, kafic Solo i jos neke objekte. Ne znam da li je uredjeno zakonom, ali je tako u praksi. Policija nekad i reaguje, ali Pauk se uvek proda za hiljadarku ili pice.
  • ex chapman

    10.02.2016 08:19
    stručnjaci koji su planirali novu pijacu nisu mogli predvideti da će barabe da iskoriste bilo koju rupu? vrlo se jednostavno mogla staviti neka betonska prepreka, mali zidić i gotovo. možda bi eventualno smetalo mravima kad prelaze sa jednog dela zelene površine na drugi, ali šta da se radi
  • Sale NS

    09.02.2016 14:50
    Ne vredi !
    Od kako je trg renoviran kao i pijaca, glavni problem je postalo parkiranje. Za nijansu se popravilo od kada se plaća. Do tada je bio pakao. Trgovci su parkirali dostavna vozila na parking mesta, a mnogi to rade i sada sa strane Arhiva.Obradovao sam se izbegavanju Marka Miljanova prema Keju ali sada ponovo idem tuda jer na žutoj kocki cveta divlji parking kao i pre a ODGOVORNIH NIGDE !? Jednom sam čak i zvao saobraćajnu i tamo dobio odgovor da nisam prvi koji zove zbog toga te da parkiranja nema dok je tamo patrola, ali čim ode opet sve po starom.
  • Milan

    09.02.2016 14:30
    Nikakve kugle ili bilo sta slicno , samo redovna kontrola i kazna . Koliko komentara , zalbi , molbi je jos potrebno pa da gradske sluzbe pocnu da rade svoj posao . Zaustavljanje vozila gde kome odgovara , parkiranje na trotoarima , smece svuda ..... ma da ne nabrajam sve a verujem da sugradjani znaju .
  • Bl

    09.02.2016 13:55
    ..
    Kome da se obratim za te kugle i stubice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna